ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΟΜΙΛΟΣ
 

ΧΑΒΙΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗ THESAURI

Η Thesauri είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες εκτροφής οξύρρυγχου και παραγωγής χαβιαριού στον κόσμο και η πρώτη και μοναδική εταιρεία στην χώρα μας.

Η ιστορία μας ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια, με πηγή έμπνευσης τον Έλληνα Ιωάννη Βαρβάκη, ο οποίος το 19ο αιώνα δημιούργησε μια ειδική αεροστεγή συσκευασία για το χαβιάρι, κάνοντας έτσι εφικτή τη διεθνή διακίνησή του.

Στη Thesauri, μετά από εκτεταμένες έρευνες σε πολλά είδη ψαριών, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο οξύρρυγχος μπορεί να προσαρμοστεί ιδανικά στις ελληνικές συνθήκες.

Αναζητώντας τις καλύτερες συνθήκες, επιλέξαμε τον Αμβρακικό Κόλπο, στις παρυφές του οποίου κατασκευάσαμε τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα.

Έτσι, από την πρώτη στιγμή, εξασφαλίσαμε άριστης ποιότητας νερό το οποίο προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας. Με συνεχείς πρωτογενείς έρευνες, πάντα σε συνεργασία με κορυφαίους Ρώσους ειδικούς, γίναμε πρωτοπόροι στην καλλιέργεια οξύρρυγχου και στην παραγωγή χαβιαριού. Δέκα χρόνια αφότου φέραμε τα πρώτα αυγά οξύρρυγχου από το Αστραχάν, οι προσπάθειες μας επιβραβεύτηκαν με την παραγωγή ενός εξαιρετικού προϊόντος, που αναγνωρίζεται και πωλείται ακόμα και στη Ρωσία, την παγκόσμια πρωτεύουσα του οξύρρυγχου.
Το όνομα Thesauri δεν το επιλέξαμε τυχαία. Είναι ένα όνομα που περιγράφει την αφοσίωσή μας στην δημιουργία ενός μοναδικού προϊόντος που είναι ήδη περιζήτητο διεθνώς –ενός πραγματικού Ελληνικού θησαυρού.
 

ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΗ LAKY

Η εταιρεία Laky ιδρύθηκε το 1992 , με στόχο να ικανοποιήσει το απαιτητικό κοινό των PET FOODS , με μια πλήρη και ισορροπημένη διατροφή για ζώα συντροφιάς .

Η τεχνογνωσία , η πείρα 20 ετών και η έμφαση στην υψηλή ποιότητα αποτελούν το μεγαλύτερο κεφάλαιό της. Παράλληλα, οι συνεργασίες με τα πιο εξειδικευμένα ινστιτούτα ερευνών της Ευρώπης  και η συνεχής έρευνα, διασφαλίζουν την διαρκή βελτίωση των υφισταμένων προϊόντων , καθώς και την ανάπτυξη νέων, ώστε να ανταποκρίνεται στα πλέον απαιτητικά ποιοτικά κριτήρια .

Στα 20 χρόνια της πορείας της, η Laky έχει αναπτύξει μια μεγάλη γκάμα  προϊόντων που καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες των ζώων συντροφιάς σε όλα τα στάδια της ζωής τους. H συνέπεια και η αφοσίωση στο αντικείμενο της, την έφεραν σε θέση ηγέτη της Ελληνικής αγοράς, με πολλά ιδιόκτητα σήματα ( ΤΟP Line , Prolife , Daily Care , Forte Nutrition , Cani menu , Meat Lovers , CroPet , κ.α), καθώς και σε ειδικές συνεργασίες με Private Label brands . Παράλληλα έχει έντονη δραστηριότητα σε χώρες του εξωτερικού όπως η Βουλγαρία , Σερβία , Τουρκία , Αλβανία , Κύπρος ,Ρουμανία .

Η εταιρεία Laky έχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με έδρα και εργοστάσιο παραγωγής  στην Άρτα, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη. Έτσι,  με εκτεταμένο δίκτυο πωλητών με πανελλαδική κάλυψη βρίσκεται δίπλα στον πελάτη και τις ανάγκες του και με έναν ιδιόκτητο στόλο φορτηγών εγγυάται για την καλή και  γρήγορη εξυπηρέτησή του.

 

SUPER PREMIUM PET-FOODS & ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΠΟ ΤΗΝ PETS'N'PEOPLE

Η Pets & People A.E. ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2006 από την εταιρεία ΒΙ.Κ.Η. Α.Ε., προκειμένου να καλύψει την κατηγορία των super premium τροφών, σνακς και αξεσουάρ, τμήμα της αγοράς στο οποίο η ΒΙ.Κ.Η. προγραμμάτιζε από καιρό να δραστηριοποιηθεί.

Η εταιρεία Pets & People έχει πανελλαδική κάλυψη με δικό της ξεχωριστό δίκτυο πωλήσεων, αποθήκευσης και διανομής και δραστηριοποίηση σε όλα τα επιμέρους τμήματα της αγοράς (αξεσουάρ, σνακς κλπ.) του εξειδικευμένου καναλιού και των κτηνιατρείων καθώς είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των εταιρειών: Iams-Eukanuba, Farmina, Agras Delic, Karlie, Mark & Chappell, Foldhill, Dafico, Cardinal.

Η Pets & People, δεσμεύεται για την πλήρη αφοσίωση και το σεβασμό της στις ανάγκες των κατοικιδίων, για το σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους – ιδιοκτήτες ζώων που την εμπιστεύονται καθώς και στους συνεργάτες της.

Η πλήρης αφοσίωση ισοδυναμεί με δέσμευση της Pets & People για:

Υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και των υπηρεσιών που παρέχει

Διαρκή ενημέρωση των συνεργατών για τις τάσεις της αγοράς

Κατανόηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του εξειδικευμένου καναλιού